3403

Η κατασκευή «the magnet» είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα που προσφέρει στον χρήστη, ανάπαυση, προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες χρήσεις, αφού δίνει τη δυνατότητα για πρόχειρη εργασία, αλλά και για ξεκούραση προσφέροντας εναλλακτικούς τρόπους τοποθέτησης του σώματος, να καθίσει δηλαδή ο χρήστης με διαφορετικούς τρόπους.

Έτσι λοιπόν ο κάθε χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει το «the magnet» είτε ως τραπεζάκι, είτε ως παγκάκι, είτε ως ξαπλώστρα αξιοποιώντας το κοίλο μέρος της κατασκευής, αλλά και για εργασία αξιοποιώντας το τραπεζάκι (αφού περιστρέφετε κιόλας) . Λόγω των διαστάσεων που έχει μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρκετά άτομα, τα οποία μπορούν να καθίσουν είτε σε σειρά από την ίδια πλευρά, είτε πλάτη με πλάτη.

Το the magnet είναι πρωτοποριακό και ως προς την κατασκευή του.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται:

  • Στους κυρίως όγκους χρησιμοποιείται PVC (μπορεί  να είναι από ανακυκλωμένα υλικά) επειδή είναι ελαφρύ, ανθεκτικό και έχει ποικιλία σε χρώματα.
  • Για το σκίαστρο χρησιμοποιείται ελαφρύ κράμα αλουμινίου (για τον σκελετό) και σήτα από συνθετικό υλικό.
  • Οι σύνδεσμοι αποτελούνται από μεταλλικά στοιχεία.

Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα σχέδια είναι ενδεικτικά. Ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη μπορούν να διαφέρουν. Αντίστοιχα, ανάλογα με την προτίμηση του πελάτη, μπορεί να διαφέρει και ο αριθμός των κυρίων όγκων (με μικρές αλλαγές στο σκίαστρο), ώστε να φιλοξενεί περισσότερους ανθρώπους, αλλά μπορεί ακόμη να παίξει και με τα σχήμα (των κυρίων όγκων από PVC)(τα 2 διαφορετικά σχήματα φαίνονται στην πρόταση).

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να προστίθενται ή να αφαιρούνται τραπεζάκια, ανάλογα τη χρήση.

Στοιχεία Συμμετοχής

ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΔ : 3403

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ : ΒΑΚΑΛΟ