3385

Αποτελείτε από δύο κεντρικούς δοκούς (πόδια) όπου πάνω σε αυτό είναι τοποθετημένο ένα πλαίσιο. Στο πλαίσιο αυτό υπάρχουν τέσσερα καθίσματα με χωνευτή πλάτη και δύο τραπέζια. Τα καθίσματα και τα τραπέζια είναι πτυσσόμενα ώστε να μειώσουμε τον όγκο της κατασκευής κατά την αποθήκευση. Δηλαδή οι τελικές του διαστάσεις θα είναι 2,4*1,68*0,15 m. Το σύστημα αυτό μπορεί να μειώσει κι άλλο το μέγεθός του αν το επάνω μέρος (που είναι αποσπώμενο) το τοποθετήσουμε δίπλα στην βάση.
Στα δύο κεντρικά πόδια που στην βάση του είναι τύπου Ι υπάρχουν δύο κινούμενα πόδια που είναι χωνευτά στην αρχική κατασκευή τα οποία ανοίγουν για καλύτερη σταθερότητα της κατασκευής.Το κάθισμα έχει στο πίσω μέρος του μια μορφοποίηση ώστε όταν είναι ανοιχτό να ακουμπάει πάνω στο πλαίσιο και να σταματάει. Αυτό μας προσφέρει και μεγαλύτερη σταθερότητα.Επίσης υπάρχει και ένα σύστημα που ασφαλίζει το κάθισμα ώστε να μην πέφτει.

Το τραπέζι είναι μια απλή κατασκευή στην οποία υπάρχει μια μορφοποίηση όμοια με του πλαισίου ώστε να ταιριάζει και να κινείται από 0-90 μοίρες.Στο τραπέζι υπάρχει ένας μηχανισμός όπου το κλειδώνει στην θέση των 0 και 90 μοιρών (ο μηχανισμός υπάρχει έτοιμος στο εμπόριο).

Το σύστημα σκίασης έχει τον ίδιο μηχανισμό όπως και του τραπεζιού.
Αποτελείτε από 21 κομμάτια οριζόντια και 2 κάθετα.

Το υλικό της κατασκευή είναι από επικολλητη ξυλεία.
Τα κομμάτια του πλαισίου είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους με βίδες.

Στοιχεία Συμμετοχής

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΩΔ : 3385

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ: ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ